Slogan verkoopstyling

Aanvullende slogan styling

Verkoopstyling

'You only get one chance to make a first impression...'

Het begrip verkoopstyling kennen we vooral van TV programma's als 'Hoge hakken, strakke pakken', de TV Makelaar, Uitstel van executie en Huis te koop. Maar tegenwoordig vinden ook steeds meer particulieren en makelaars de weg naar de verkoopstylist.

Staat uw woning te koop?
Of heeft u plannen om uw woning te verkopen?

U krijgt maar 1 kans voor een goede eerste indruk. Het is dus extra belangrijk om uw woning op de juiste manier te presenteren. Jojan Cleven is gecertificeerd verkoopstyliste en kan uw woning herinrichten met als doel deze zo snel mogelijk voor de beste verkoopprijs te verkopen.

Met een
beperkt budget en veel creativiteit maken wij uw woning verkoopklaar. We richten uw woning zo in dat deze aantrekkelijk oogt voor een groot publiek. Na de verkoopstyling maken wij een professionele fotoreportage die wij aanleveren aan de makelaar zodat u een perfecte eerste indruk op het internet kunt achterlaten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer u een verkoopstylist inschakelt, uw huis
sneller en voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht! Een investering van 500 euro in verkoopstyling heeft meer effect op de verkoop van uw woning dan het verlagen van de verkoopprijs met 5000 euro.

Jojan Cleven Interieur is een door House of KIKI gecertificeerd verkoopstyling buro en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten).